Реставрація м’яких меблів

М’які меблі – кращий варіант для офісного приміщення, медичного закладу або ж будинку (вітальні кімнати, спальні). Меблі, що мають сучасного типу обшивку, стильне забарвлення – обов’язково привернуть до себе увагу гостей і партнерів. Це дозволить створити безпрограшний зовнішній вигляд приміщення, а також зручну платформу для відпочинку. Така фурнітура комфортна, функціональна і практична і вважається універсальною. Однак, як бути, якщо меблі з часом втратили приємний зовнішній вигляд, оббивка пошарпана і чи залишається єдине рішення – придбання нових меблів? Чи можливо обійтися без великих витрат, при цьому не жертвуючи зовнішнім виглядом і інтер’єром кімнати? Кращим рішенням у такому випадку стає реставрація м’яких меблів.

Під час даної процедури Ви зможете не тільки відновити зовнішній вигляд фурнітури, а й полагодити каркас чи цілу систему. Також подібний тип ремонту дозволяє повністю переробити зовнішній вигляд і зробити меблі індивідуально під Ваш смак.

Всі дані схеми роботи можливі завдяки невпинному розвитку нових технологій. Майстри на сьогоднішній момент володіють необхідним обладнанням, деталями, матеріалами та навичками для усунення несправностей. Весь процес роботи займає мінімум часу, що дозволяє в найкоротші терміни отримати необхідне.

Реставрація або покупка?

Якщо ви до цих пір сумніваєтеся в тому, що краще – купити новий диван / крісло або ж звернутися до майстра за реставрацією, вивчіть деякі привілеї, які Ви отримуєте, обираючи другий варіант.

Перетяжка завжди обходиться дешевше, ніж покупка нової моделі, адже питання ціни хвилює всіх. Незважаючи на те, що вартість може варіюватися залежно від складності роботи, якості матеріалу, в середньому вона на нижча, ніж нова установка.

Такі меблі унікальні. Модель, яку зняли з виробництва, в поєднанні з оригінальною обшивкою допоможе створити оригінальний стиль.

Швидкість виконання роботи – гарантований показник. Достатньо визначитися із забарвленням і домовитися про терміни.

Зручність – існує можливість виклику майстра додому.

Якість підтверджується тим, що оббивка виконується строго у відповідності з усіма вимогами клієнта – починаючи від тканини і закінчуючи типами кріплень. Тільки так Ви зможете домогтися довгострокового і приємного результату.

Переваги ремонту меблів

Дані критерії – далеко не повний список, проте відмінно відображає суть проведення подібних ремонтних робіт для м’яких установок.

Як підібрати новий матеріал для оббивки?

Зробивши вибір на користь реставрації, Вам залишається визначитися, який саме матеріал замінить зношену тканину. Для цього необхідно відповісти всього на кілька запитань:

Наскільки швидко Ви виберете якісну тканину для м’яких меблів, то настільки в мінімальні терміни зможете реалізувати все задумане. Достатньо не боятися ризикувати і експериментувати – тільки такими шляхами Ви досягнете бажаного, без особливих проблем і затрат, як у фінансовому плані, так і в сфері часу!

РОЗПРОДАЖ ЗНИЖКИ