Інтер’єр в стилі лофт

Стилів інтер’єру дуже багато, і лофт – один з найпопулярніших і трендових. Концепція стилю може бути сформульована приблизно так: «мінімум стін, максимум простору».

В основі стилю лежить ідея Енді Уорхола. Саме творець поп-арту вперше запропонував використовувати покинуті фабрики, майстерні, склади та горища під житло. Основна особливість стилю – в поєднанні різних архітектурних композицій. Так, наприклад, грубі фактури (цегляні стіни, труби, вентиляційні системи) поєднуються з сучасними мотивами – сучасною технікою, дзеркалами, металом і меблями з прямими кутами.

Тепер докладніше про меблі

Меблі повинні бути максимально функціональними і простими. Найкраще віддати перевагу холодній кольоровій гамі. Простежте, щоб у приміщенні були великі вікна. Причому, декорувати їх не варто. Найкраще мінімалізувати елементи декору. Лофт хороший тим, що недоліки для інших стилів (грубі поверхні, відкрита вентиляція і т.д.) виявляються перевагами для «горищного» інтер’єру. Якщо ви хочете перетворити кімнату / частину квартири в лофт, то пам’ятайте два правила: меблі повинні бути великогабаритні та в стилі underground. Барні стільці, штучно обшарпана шкіра, металеві деталі, довгі столи, непідйомні крісла і дерево.

За приклад можна взяти «срібну» фабрику Енді Уорхолла, обклеєну фольгою або подивитися який-небудь фільм про життя на Манхеттені років так 30-40 тому.

Кому підійде стиль лофт?

Насамперед, це стиль творчих людей. Лофт легко перетворити на креативну майстерню, виставковий зал, домашній кінотеатр або шикарну кімнату з баром для проведення часу з друзями. «Горищний» стиль дозволяє втілювати в життя найсміливішітаі незвичайні ідеї. 

Лофт – це сміливі еклектичні рішення, поєднання класики, фабричної грубості і сучасної високотехнологічної техніки і аксесуарів.

РОЗПРОДАЖ ЗНИЖКИ