Чи потрібно крісло в будинку?

М’які меблі в будинку – це завжди затишок. На дивані можна організувати сімейні вечори або спати хоч кожен день. Тоді з’являються сумніви: чи потрібно м’яке крісло в будинку або воно просто буде займати місце? Якщо чітко розуміти навіщо потрібно крісло, то його покупка буде цілком виправдана. Існують крісла з особливим дизайном і функціоналом, про них і поговоримо.

Модні крісла-мішки

Існує ціла категорія м’яких диванів і крісел – безкаркасні меблі. На відміну від звичних виробів, вони не мають твердого підстави і кріплень, тому їх форма більш рухлива і регулюється тільки щільним чохлом. Найпопулярніші – одномісні крісла-мішки. Вони дуже часто використовуються на фестивалях, вуличних святах, літніх майданчиках закладів.

Такі меблі легка в використанні, адже її можна перемістити в будь-який момент без особливих зусиль. До того ж багато моделей мають знімний чохол, який можна випрати. Для дитячої є величезний вибір таких крісел з оригінальним дизайном, які точно сподобаються малюкові – крісло-краб, футбольний м’яч, квітка і багато іншого. Для зони відпочинку вдома або в офісі можна купити повноцінний м’який лежак. Більшість таких крісел роблять яскравого кольору, так що гарний настрій і оригінальний зовнішній вигляд інтер’єру забезпечені.

Крісло зі спальним місцем

М’яке крісло не займає багато місця, зате легко може стати додатковим місце для розміщення гостей. Особливо це актуально для квартир, де площа невелика. Крісло-ліжко легко розкладається і плюс ще одна людина буде спати з комфортом. Деякі моделі мають відсік для зберігання різних речей. У деяких людей залишилося уявлення про крісло як про частину гарнітура м’яких меблів.

Сучасний світ дизайну навпаки виступає за експерименти і каже, що крісло може стати акцентом в інтер’єрі за рахунок яскравого кольору або оригінальної конструкції. Його не обов’язково підбирати під колір стін кімнати або інші меблі. Воно буде стильним доповненням, особливо якщо габарити квартири дозволяють поставити кілька таких предметів.

Сучасний реклайнер або старі добрі крісло-качалка

Реклайнери – нове покоління комфортних крісел. Їх форму можна адаптувати під себе: регулюється нахил спинки, передня частина вибудовується так, щоб можна було поставити ноги, масивні підлокітники. Тут все передбачено для повного розслаблення сидить. Такі меблі припаде до смаку любителям фільмів. За допомогою декількох таких крісел можна обладнати домашній кінотеатр. Єдиний мінус таких виробів – ціна, одне крісло коштує від 10 000 гривень. Коли хочеться розслабитися, але поки не готові купувати дорогі меблі, радимо звернути увагу на крісло-гойдалку. Ритмічні рухи призводять організм в стан спокою. Така річ точно не залишиться без уваги і займе почесне місце в будь-якому будинку.

РОЗПРОДАЖ ЗНИЖКИ